Logo

OHS:n naisten joukkueet viides ja kuudes ja miehet seitsemäs parisprintissä Taivalkosken SM kisoissa

Perjantaina 1.4 hiihdettiin vapaan parisprintit ja OHS osallistui kahdella naisten ja kolmella miesten joukkueella kisaan. Mitali mielessä startattiin sekä naisten että miesten kisoihin, mutta ihan siihen ei päästy. Naisten parisprintissä OHS:n ykkösjoukkue oli kuitenkin mainiosti viides joukkueella Heli Heiskanen ja Riitta-Liisa Roponen. Naisten kakkosjoukkue, Tiia Rantala ja Ruut Vähämetsä, oli hienosti kuudes.

Miesten parisprintissä ykkösjoukkue hiihti seitsemänneksi joukkueella Lasse Paakkonen ja Kusti Kittilä. Kakkosjoukkuejoukkueen loppusijoitus oli 39. ja kolmosjoukkueen 42. yhteensä 55 joukkueen kisassa.

Lauantaina 2.4 hiihdettyyn perinteisen prologiin osallistui OHS:stä yhteensä kahdeksan naishiihtäjää ja kuusi mieshiihtäjää. Naisten parhaasta sijoituksesta vastasi odotetusti Riitta-Liisa Roponen ollen vakuuttavasti viides. Tiia Rantala hiihti mainiosti sijalle 13. Muut OHS:n hiihtäjien sijoitukset olivat Heli Heiskanen 20, Ruut Vähämetsä 22, Eeva Palosaari 40, Pia Vähäkuopus 57, Aija Söyrinki 73 ja Janika Utriainen 93. Yhteensä kisassa maaliin hiihti 108 hiihtäjää.

Miesten kisassa parhaasta OHS:n sijoituksesta vastasi Kusti Kittilä ollen sijalla 14. Lasse Paakkonen hiihti sijalle 16 ja Joel Sariola 29. Muut OHS:n hiihtäjien sijoitukset olivat Jarmo Rissanen 38, Heikki Palosaari 40 ja Juha Vähämetsä 105, yhteensä kisassa maaliin hiihti 159 hiihtäjää.

Sunnuntaina 3.4 hiihdettiin raskaissa olosuhteissa vapaan taka-ajot lauantain tulosten pohjalta. Naisten kisassa parhaana OHS:sta oli Riitta-Liisa Roponen, jonka loppusijoitus oli kuudes. Ruut Vähämetsä oli sijalla 21, Tiia Rantala 24, Pia Vähäkuopus 42 ja Aija Söyrinki 51.

Miesten kisassa Kusti Kittilä paransi lauantain sijoitusta selvästi ja oli lopputuloksissa hienosti kuudes. Kusti oli sunnuntain vapaan ajoissa upeasti kolmanneksi nopein. Lasse Paakkonen paransi myös sunnuntaina sijoitustaan olleen loppusijoituksissa 13. Joel Sariola oli 27, Heikki Palosaari 38 ja Juha Vähämetsä 84.