Logo

Eemeli Kuiri voitti AH:n Suomen mestaruuden.

Nuorten SM -ampumahiihtokilpailut järjestettiin Lahdessa 10.-11.2.2018. Eemeli Kuiri oli kisaviikonloppuna kovassa iskussa – hiihto ja ammunta sujuivat erinomaisesti. Tuloksena M13 sarjan normaalimatkan hopeaa ja yhteislähtökilpailussa Suomen mestaruus!

Sanni Pirttikosken hyvin ja nousujohteisesti alkanut kilpailukausi jatkui hienolla tavalla. Sanni saavutti N14 sarjan normaalimatkan hopeaa ja yhteislähtökilpailussa 4.sijan.

OHS:n nuoret ampumahiihtäjät onnistuivat kilpailuissa varsin hyvin. Kisaviikonloppuna saavutukset; ”mitalia hipoen” 5 kilpailijaa saavutti 4.sijan, pistesijoille (1-6) ylsi 11 kilpailijaa ja kympin sakkiin peräti 20 kilpailijaa.

Ampumahiihtojaoston lämpimät onnittelut!

NORMAALIKILPAILU 10.2.2018

M19; Juho Hökkä 4.sija, Roope Jokela 6.sija

N17; Seela Peuralahti 6.sija, Susanne Merenlahti 10.sija

M14; Eemil Heinonen 5.sija, Juuso Kinnunen 6.sija, Eeli Kujala 7.sija, Mikko Pietarila 10.sija