Logo

Seura-asutilaukset 29.8.2017 mennessä!

OHS uudet asut ovat nyt tilattavissa noname:n verkkokaupassa. Viime vuotiseen tapaan jokainen tilaa ja maksaa omat asunsa suoraan verkkokaupassa, asusteiden jakelu tapahtuu keskitetysti lokakuun alussa.  Tänä vuonna on saatavissa asuista myös Lady-mallit, joissa naisille suunniteltu leikkaus. Tulevina vuosina Lady-mallia ei välttämättä ole saatavilla, ainoastaan unisex-malli, koska tilauksilla on  minimimäärä ja se ei välttämättä ylity erikoismalleissa eli tämä malli kannattaa tilata nyt. Sovitusasut saapuvat tällä viikolla, elokuun aikana tullaan järjestämään kaksi erillistä sovitustilaisuutta, joista ilmoitetaan erikseen. Unisex mallien koot eivät ole muuttuneet viime kausista, eli niissä leikkaus viimevuotisten mallien mukainen.

Huomioikaa tuo viimeinen tilauspäivämäärä ja olkaa tarkkana tilausten kanssa, että tulee varmasti malli ja koko jonka haluatte (Lady tai Unisex), koska tuotteita tehdään vaan tilattu määrä.

Salasana on sama kuin aiempina vuosina tai yleensä noname tilauksissa, mutta jos olet unohtanut niin sitä voi kysellä Jarilta (jari.m.huttunen@gmail.com tai 0504867967)